آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained
آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained
Blog Article
پلارگونیوم یک داروی گیاهی میباشد که می تواند به درمان عفونتهای تنفسی، گلودرد و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند پس بهتر است به محض احساس علائم سرماخوردگی این داروی گیاهی را مصرف نمایید.
نوشیدن دمنوشهای گیاهی مانند اکیناسه، آویشن، نعناع و نعناع لیمو
از مهمترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجهی سانتیگراد و سرفه با خلط سبز یا خونی میباشد. برای درمان این بیماری از داروهای زیر استفاده میشود:
ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.
این کارشناس مبارزه با بیماریهای علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه میشود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.
در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر اختلال در عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران تحت مراقبتشان نیز وجود دارد.
اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر میتواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.
همچنین این بیماری سالانه تعداد زیادی از زائران کربلایی را بیمار میکند.
سردرد: سردرد از اولین علائم آنفلوآنزا است. این علامت میتواند با حساسیت به صدا و نور همراه باشد.
به لطف واکسیناسیون، از بیماریهای شدید و عوارض جلوگیری میشود. محافظت از واکسن بین ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:
این بیماری معمولا به بدن پرندگان پستانداران سرایت میکند و مشکلات؛
و سرفه میشود و به راحتی از طریق ارتباط با آنفولانزا افغانی فرد مبتلا و تماس با سطوح آلوده به بدن افراد منتقل و آنها را آلوده میکند.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.